Nytt innehåll till Shadowrun

Det kickstartade isometriska rollspelet Shadowrun Returns lanserades för lite drygt en vecka sedan och har fått ganska fina omdömen. Jag recenserade det för Level7 och var nöjd med den medföljande kampanjen, även om jag tror och hoppas att det kommer ännu bättre material senare. Nästa kampanj från utvecklaren Harebrained Schemes heter Berlin och idag kom bland annat lite mer information om den. Det siktas mot en lansering i oktober, och följande skärmbild visades upp i inlägget på utvecklarnas hemsida:
berlinScreen01-600x337

De utlovade Linux- och tablet-versionerna låter dock vänta på sig lite till p.g.a. mycket buggar som måste fixas.

Vid tangentbordet: Joel Andersson

Advertisements

One comment

  1. […] Vår första nyhet på wasdmash handlade om expansionen till det Kickstarterfinansierade isometriska rollspelet Shadowrun: Returns. Uppenbarligen lanserades den inte i oktober, men Harebrained Schemes har nu i alla fall officiellt utannonserat den under nytt namn, Dragonfall, med lanseringsdatum i januari. I en uppdatering på Kickstarter ges fler detaljer, som att det nu kommer gå att spara när som helst i spelet. Priset kommer ligga på motsvarande $15. […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: