Välkommen till detta experiment!

WASD by Devar, on Flickr
Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 2.0 Generic License  by  Devar 

Hej och välkommen!

Detta inlägg markerar starten av wasdmash, en hemsida och blogg dedikerad åt PC-spelande. Ett experiment i bemärkelsen att detta blir första gången vi försöker oss på ett sånt här projekt. Vår ambitionsnivå är inte alls att försöka konkurrera med större spelmedia, fast kanske ändå lyckas bidra med några nya perspektiv. Fokus kommer till stor del ligga på spel som, ur vår synvinkel, inte alltid får så stor exponering men som i alla fall vi är intresserade av.

Ett första sätt att se om wasdmash kan komma att erbjuda något för dig är att kolla listan över kommande PC-spel. En stor inspiration för oss att dra igång det här är just mängden av titlar som känns väldigt intressanta och vi tror att vi har ett par mycket bra spelår framöver med våra datorer.

När det gäller uppdateringar så är wasdmash ett hobbyprojekt vid sidan av mycket annat. Vi kommer nog aldrig vara först med nyheter och recensioner men kommer försöka fylla på med något flera gånger i veckan. Detta tillsammans med en del andra artikelformat som vi hoppas kan ge wasdmash en liten egen touch.

Vår förhoppning är att vi inom 6-12 månader känner att vi kan motivera oss nog för att fortsätta hålla igång sidan. Utan omsvep är det inte särskilt realistiskt att tänka sig flera hundra klick om dagen men en och annan trevlig kommentar kan säkert räcka långt. =)

Under Om wasdmash kan du läsa mer om målen och namnet på sidan, vilken betygsskala vi kommer använda, vad wasdmash inte kommer erbjuda samt lite om oss som driver sidan.

Hoppas du kommer hitta något du gillar och har du några förslag så hör av gärna av dig. Bästa sättet du kan hjälpa och uppmuntra oss är att sprida ordet om wasdmash så får vi se om det här blir något annat än en minnesruna om ett knappt år.

Vid tangentbordet: Joel Andersson

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: