De första och kommande veckorna

Som ni märkt är det lite lugnare på wasdmash för närvarande. Då ett av våra mål är att det inte ska gå en vecka utan uppdateringar så ska förhoppningsvis något spelrelaterat dyka upp innan veckan är över. Åtminstone ett par av oss som skriver spelar nya PC-spel som vi gärna skulle säga något om. Problemet är att det är så mycket annat som tar tid från spelandet just nu, men går allt som planerat kan förhoppningsvis uppdateringsfrekvensen återgå mer till det normala i oktober. September blir antagligen lite lugnare med någon uppdatering i veckan, men vi var medvetna om att det kunde bli så när vi startade wasdmash.

De första veckorna

Resultatet hittills är 35 inlägg varav de flesta är nyheter, bland annat lite rapportering från Gamescom. Fyra recensioner och fyra tester har vi hunnit med, både av äldre och nyare titlar. Antalet totala visningar är inte över 1000 än, fast det är sakta men säkert på väg mot den milstolpen.

Kommande spel – Har vi faktiskt varit relativt duktiga på att hålla uppdaterad, även om långt ifrån allt är klickbart. Som tumregel, när spel lanserats och därmed försvinner från listan försöker vi fylla på med nya utöver att vi oftast lagt in fler i samband med nyheter. Så det kan vara värt att kika in på denna sida en gång i veckan.

Sociala medier

Vi har fortfarande inte fått tummen ur att utnyttja potentialen olika sociala medier erbjuder. Vi finns i alla fall på:

Twitter – där alla våra uppdateringar postas, så följ oss gärna där om du vill få noteringar om alla dessa.

Facebook – där färre men större uppdateringar postas. Vi har dock mycket att jobba på vad gäller presentationen på FB, samt att bli lite bättre på att uppdatera.

Steam – där också färre men större uppdateringar (tester, recensioner) postas. Har varit slarvig med att uppdatera där men ska jobba på bättring.

Planer

Arkiv – Vi känner att det börjar bli dags att lägga till en ny sida med länk i sidhuvudet. Ett arkiv över testerna och recensionerna då mycket snabbt flyttas ner på sidan. För stunden kan ni bl.a. utnyttja länkkategorierna: Recensioner, Demotest, Alfatest, Betatest.

Vi kollar också på möjligheterna att snabba upp jobbet med nya inlägg en aning. Det som tar lite extra tid just nu (och som ni kanske märkt har strulat med länkningen) är just utdragen som visas på förstasidan med bild och länk till inläggen. Detta syns inte via mobilt surfande men i övrigt tycker vi det är värt det extra jobbet p.g.a. den mycket renare presentationen.

Vidare kan det komma in någon ny skribent, men ingenting är hugget i sten.

Annars är det som sagt så att det kommer bli lite lugnare på nyhetsfronten en tid framöver. Något test och/eller någon recension ska förhoppningsvis komma. Eventuellt kan det också bli en liten Gamescom-artikel, men vi lovar ingenting om det.

Vad tycker ni?

Vi är väldigt intresserade om ni har några synpunkter att komma med vad gäller wasdmash, så tveka inte att kontakta oss i så fall. Ha en fortsatt bra PC-spelshöst så gör vi vad vi kan för att återkomma med något spelrelaterat så snart som möjligt.

Vid tangentbordet: Joel Andersson

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: