Wasteland 2, 18 minuter spelsekvenser

Wasteland 2 blev framröstat av oss som det spel vi ser fram mest emot under hösten. Igår visade Inxile upp sekvenser från spelet under 18 minuter, ni kan kolla in dem här nedan. Wasteland 2 väntas lanseras under årets sista kvartal.

Vid tangentbordet: Joel Andersson

Advertisements

One comment

  1. […] Via Twitter meddelade idag Brian Fargo att det bara ska behöva dröja två och en halv vecka tills en betaversion av Wasteland 2 är redo att lanseras. För att ta del av denna måste du redan ha backat spelet på Kickstarter eller via den officiella hemsidan där det också går att beställa till beta-access för $20 under kravet att du har förbokat slutprodukten. Inxile meddelar att responsen man får på betan kan komma att justera lanseringsdatumet för fullversionen varför ännu inget datum spikats. På wasdmash framhöll vi Wasteland 2 som vårt mest efterlängtade spel i vinter och i augusti visades en hel del spelsekvenser upp. […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: