Broken Sword gör en Broken Age

Broken Sword: The Serpent’s Curse blir tillsammans med Broken Age det andra Kickstarterfinansierade peka-och-klicka-äventyret som på kort tid delas upp i två delar. Första delen lanseras den 4 december för knappt £10 och samma pris gäller för del två som lanseras i januari nästa år. Alternativt kan man direkt betala £15 får båda delar.

Vid tangentbordet: Joel Andersson

Advertisements

One comment

  1. […] delades Broken Age upp i två episoder. Samma sak hände med Shadowrun Returns och nyligen med Broken Sword: The Serpent’s Curse, men med tiden tycks fansen ha förlåtit åtminstone det förstnämnda. Recensionerna för Broken […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: