Shadowrun Dragonfall i januari

Vår första nyhet på wasdmash handlade om expansionen till det Kickstarterfinansierade isometriska rollspelet Shadowrun: Returns. Uppenbarligen lanserades den inte i oktober, men Harebrained Schemes har nu i alla fall officiellt utannonserat den under nytt namn, Dragonfall, med lanseringsdatum i januari. I en uppdatering på Kickstarter ges fler detaljer, som att det nu kommer gå att spara när som helst i spelet. Priset kommer ligga på motsvarande $15.
adaafae2b244cdb346dffb3e9ada7dc3_large

Vid tangentbordet: Joel Andersson

Advertisements

One comment

  1. […] var, pengarna var slut och därför delades Broken Age upp i två episoder. Samma sak hände med Shadowrun Returns och nyligen med Broken Sword: The Serpent’s Curse, men med tiden tycks fansen ha förlåtit […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: