Uppdateringar i det fördolda

Vi är nu en vecka in på det sinnessjukt späckade PC-spelsåret 2014. Försenat önskar vi våra läsare Gott Nytt År! Ni är fortfarande inte så många men jag kan försäkra er om att vi uppskattar alla era klick och hoppas ni fått ut något av våra texter. Då det är sen kväll nu blir det bara en kortare uppdatering av vad som är på gång.

Det som har hänt, men som förmodligen många av er inte uppmärksammat än, är att jag lagt till väldigt många titlar i vår lista över Kommande spel. Efter en redan ganska rejäl uppdatering i december vart det dags igen när de större sidorna började lista vilka spel de såg fram emot 2014. Jag tog det idiotiska beslutet att frångå mina principer och inte bara lägga till nya spel som jag är intresserad av utan även andra om de dök upp i t.ex. RPS, PC Gamers eller Indiestatiks listor. Det blev en uppgift som snabbt tömde mig på energi och inte blev riktigt klar och något jag inte lär försöka mig på igen. Poängen var förstås att i nästa steg sätta ihop våra egna listor över spel vi tycker ni ska hålla ett öga på.

Och vi talar verkligen om hundra och åter hundratals PC-spel 2014. Jag fick kämpa för att skära ner till de 50 mest intressanta titlarna. I detta nu har jag sammanfattat hälften av dessa och avser lista dem i artiklar om tio spel i stöten så länge jag orkar. Inte mer än fem artiklar i vilket fall. Sen lär det bara bli en bråkdel av dessa som vi rapporterar om i test/recensioner i år, å andra sidan tror jag ni är få som spelar igenom ett spel i veckan. Jag gör det i alla fall inte, men har en recension på gång av det enda jag spelat under julledigheten.

Vid tangentbordet: Joel Andersson

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: