Adam Orth vill skapa >Adr1ft

Kotaku rapporterar idag om >Adr1ft, en förstapersonsupplevelse som tycks blanda Gone Home med filmen Gravity. Problemet än så länge är finansieringen som inte är spikad för Adam Orth som nog kan få det svårt på t.ex. Kickstarter. Detta då Orth under sin sista tid på Microsoft drog på sig mångas vrede över internet via ett antal ogenomtänkta uttalanden gällande Xbox Ones tidigare online-tvång.

>Adr1ft ska nu i alla fall ha visats upp för flera potentiella utgivare och Orth hoppas få igång produktionen strax före sommaren. Ett mindre team på 5-10 personer involveras i så fall, och spelet sägs bli omkring 3 timmar långt. Nedan några första bilder:
adrift1
adrift2
adrift3
adrift4

Vid tangentbordet: Joel Andersson

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: