Civilization: Beyond Earth utannonserat

Igår utannonserade Firaxis en ny del i Civilization-serien med titeln Sid Meier’s Civilization: Beyond Earth, tänkt att lanseras till hösten. I likhet med klassiska Sid Meier’s: Alpha Centauri tar Beyond Earth vid efter att människorna lämnat jorden för att kolonisera andra planeter. Spelsystemet kommer i stora drag påminna om Civilization V men vissa delar kommer inte längre vara lika linjära, som exempelvis forskningsträdet. Man kommer kunna stöta på utomjordingar och få slåss med andra fraktioner från jorden om utrymmet på de planeter man önskar bosätta sig på. På tekniksidan hittar vi stöd för Direct X11 och AMDs nya API Mantle.

Vid tangentbordet: Joel Andersson

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: