Outcast Reboot HD på Kickstarter

Teamet bakom Infogrames kultklassiker Outcast lanserade för ett par veckor sedan en Kickstarterkampanj för en nyversion kallad Outcast Reboot HD. Med två veckor kvar av kampanjen ser det osannolikt ut att Fresh3D ska lyckas skramla ihop $600000, men idag visade man upp en första prototyp som kan ses inbäddad i youtubeklippet nedan. Märk väl att flera element bara klistrats in från originalet som platshållare, men bakgrunderna är nya. Skulle målet uppnås utlovas högupplösta texturer, miljöer och karaktärerna omgjorda från scratch. Något som verkligen skulle vara i behov av en uppdatering, kontrollen, har det dock inte nämnts något om förrän man möjligen samlat in närmare en miljon dollar.

Länkar:
Kickstartersida

Vid tangentbordet: Joel Andersson

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: